Du får inköpslista, recept och nya smaker. Testa!
Fyra måltider med våriga smaker
Falafel med rödbetshummus, Örtig pasta med sparris, Citronbakad lax, rostade betor och ärtcremé, samt Krispig sallad med lax och matvete.
Foto: Mathias Nordgren
Fyra middagar med smak från orienten och mycket grönt
Lammfärsbullar, pasta och rostad grönkål och blomkål. Grön blomkålssoppa med grönkålschips. Pita med lammfärsbullar, rödkål och ajvar. Pastasallad med oliver, pinjenötter och salsiccia.
Foto: Andrea Papini
Fyra middagar när plånboken är lite tunnare och de färska grönsakerna är lite färre
Mat med klassiska smaker under vinterhalvåret – Smörrebröd med panerad fisk och picklad blomkål, Rotmos med falukorv, Pytt med vitkål, linser och korv, samt värmande Rotfruktssoppa med asiatiska smaker.
Foto: Mathias Nordgren